BODRUM
BODRUM
 
  

Gökçe Prime Villaları, Bülent Ecevit Cad. No:12, Bodrum.


 

GÖKÇE PRIME VİLLALARI´NIN MANZARASI

 



Bodrum’dan araç ile çıkarken sağdaki yamaçta, The Marmara´nın karşısında konuşlanmıştır. Kos Adası, Karada, Bodrum Kalesi ve limanı manzaralıdır. Gökçe Prime, belli kalitede insanların oluşturduğu butik, yeni ve cıvıl cıvıl bir yerleşkedir. Binalarımız alt iki katta ikiz bahçe dubleksi ve üstlerinde tek düz daireden ve de ayrıca müstakil tripleks villalardan oluşmaktadır. Satışta sadece villalarımız kalmıştır. Bağımsız bölümlerin her birinin kat mülkiyeti tapusu ve iskânı vardır. Krediye uygundur.

Arka cephe Bodrum´un nefes aldığı resmi kent ormanıdır. Yazın serin olması, önüne kadar toplu taşıma araçlarının gelmesi, alt tarafta Tenis Kulübü´nün olması, komşu kalitesinin yüksek olması, binaların birbirinden yeterli uzaklıkta bulunması ve yaz-kış doluluk oranının yüksek olması ve gidilebilecek tüm önemli noktalara yakınlığı ile Gökçe Prime; Bodrum’un parlayan yıldızıdır.  Aidat yoktur. Satın alan müşterilerimizin güvenlik konusunda ekstra bir talepleri olursa, iş ortaklarımızdan Pronet’e yönlendirilmektedirler. Tüm binalarımızda Filli Boya’ya ait 4’lük mantolama ve silikonlu dış cephe boyası kullanılmıştır. İç cephelerde de Polisan’ın su bazlı, esnek, silinebilir küf önleyici boyaları kullanılmıştır. Bahçe duvarlarımız inşaatımızın hafriyatından elde edilen Bodrum taşıdır. Gökçe Prime´da insan gözünün görmediği ayrıntılar dahi; 1. Sınıf işçilik ve malzeme ile donanmıştır.

UZAYDAN GÖRÜNÜM

Asagida sadece tripleks villalarin kat plani mevcuttur.


GÖKÇE PRIME VİLLALARI>> Bodrum Manzaralı, Geniş Bahçeli, Yazlık-Kışlık ve bina içinde manzaralı asansörü ve ısı pompasıyla Lüks Olarak Full ve Taşınmaya Hazır, Yepyeni, Kat Mülkiyeti Tapulu, İskânlı; tripleks ve Fourleks Villalarımız Satıştadır. Satışta 3 adet müstakil villamız kalmıştır; bunlardan ikisi tripleks biri ise fourleksdir.

VİLLA 1;
En öndeki ve 420m2 kapalı alanı olan en büyük 4 katli villamız müstakil fourleksdir.
420m2 kapalı alanın yanı sıra 40m2 de balkon, 3 ebeveyn banyolu geniş oda, 4 geniş salon, 1 mutfak, 2 banyo, 1 wc, 2 oda, 2 çamaşır odasından müteşekkildir. Ayrıca dışarıda deposu ve yaklaşık 1donum bahçesi vardır.

VİLLA 2 veya VİLLA 3;
En üstteki ve ortadaki villalardır. Her bir tripleks villa 320m2 net kapalı alan, artı 40 m2 balkon alanı, 3 ebeveyn banyolu geniş oda, 3 geniş salon, 1 mutfak, 1 banyo, 1 wc, 1 oda, 1 çamaşır odasından müteşekkildir. Ayrıca her bir tripleksin dışarıda deposu ve yaklaşık 800m2 kendine ait bahçesi vardır.

VİLLALARIN GENEL ÖZELLİKLERİ;
Her villanın kendine ait çok kaliteli A Sınıfı Isı Pompası vardır. Her odada ve salonda ortam ısıtma ve soğutma için Funkoil sistemi, banyolarda ısıtma için havlupanlar, su ısıtması için yaklaşık 80lt. Termosifon, lamine parke, Lineadecor mutfak ve lüks banyo mobilyaları vardır. Sigortalar Siemens, anahtar ve prizler Viko Kare serisidir. Binanın iç ve dış cephesinde 1. Sınıf Denizli traverteni kullanılmıştır. Binanın taş kaplaması bulunduğu yerden çıkan özel Bodrum taşı ve Bodrum Çilek Taşı karışıktır. Evlerde çift açılımlı üstün yalıtım ve akustik mükemmelliğe sahip Deceuninck Zendow PVC pencere ve kapı sistemleri mevcuttur. Çelik kapı yağmura karşı dayanıklı laminant kaplama, Kale kilit sistemli ve krom aksesuarlıdır. Banyolar 1.sınıf ve en son moda seramiklerle döşenmiştir. Her villanın görüntülü dia fonu ve 2 araçlık otoparkı vardır. Her villanın içinde en alt kattan en üst kata kadar çıkan Bodrum Kale manzaralı asansör mevcuttur. Evin içindeki kapılar gerçek ahşaptır. Evler 365 gün yaşamanız için çok ince bir zevkle tasarlanmıştır.

Satıştaki tüm gayrimenkullerimiz; tertemiz ince temizlikten yeni cıktı, oturuma hemen hazır, iskânlı, kat mülkiyeti tapulu ve aidatı yoktur.

GOKCE PRIME´dan bir villanın videosunu aşağıdaki linki boş bir sekmeye kopyalayıp yapıştırarak seyredebilirsiniz;

LINEADECOR MUTFAKLARIMIZ

 


 

 

 

 

 

 

Bir Villanın Salonundan Manzara

 

 

 



 Galeri



















Rk İnşaat Turizm Limited Şirketi
Dr.Mümtaz Ataman Cad. No:9/B Bodrum, Muğla.
GSM
Tel
Faks : 0 (252) 316 42 80
E-Posta tugrul@rkhouses.com
Tüm hakları saklıdır © 2024