BODRUM
BODRUM
 
  

Gökçe Evleri  

GÖKÇE EVLERİ

 Bodrum girişinde denizi ilk gördüğünüz an da soldaki yamaçta bulunmaktadır. The Marmara ve Grand Yazıcı´nın karşısında konuşlanmıştır. Kos Adası, Karada, Bodrum ve liman manzaralıdır.Gökçe Evleri 27 dairelik, belli kalitede insanların oluşturduğu butik,yeni ve cıvıl cıvıl bir sitedir. Binalarımız alt iki katta ikiz bahçe dubleksi ve üstlerinde tek düz daireden oluşmaktadır. 

 

 Gökçe Evleri´nde geniş yeşil alanlar, kapıcı, gece görüşlü kayıtlı güvenlik sistemi, yarı olimpik yüzme havuzu bulunmaktadır.Arkamız Bodrum´un resmi kent ormanı ,önümüz Kos, Karaada, Bodrum manzarasıdır. Yazın serin olması, önüne kadar toplu taşıma araçlarının gelmesi, altımızda Tenis Kulübü´nün olması , komşu kalitenizin yüksek olması, binaların birbirinden yeterli uzaklıkta bulunması ve yaz-kış doluluk oranının yüksek olması ve gidilebilicek tüm önemli noktalara yakınlığı Gökçe Evleri´ nin bazı avantajlarındandır.

 

 

Evler de AEG kalorifer sistemi, Ferroli termosifon,12000 btu Demirdöküm A sınıfı klima, parke, mutfak ve banyo mobilyaları vardır. Her dairenin otoparkı vardır. Evler 365 gün yaşamanız için planlanmış

 

 

 






HALİKARNAS DİSCO´NUN KOYUNDAN GÖRÜNÜM

VAZİYET PLANI


 

ORTAK HAVUZUMUZ EN İLERİ HİJYEN TEKNİKLERİ İLE KORUNMAKTADIR






UZAYDAN GÖRÜNÜM









 

 

 



 Galeri











Rk İnşaat Turizm Limited Şirketi
Dr.Mümtaz Ataman Cad. No:9/B Bodrum, Muğla.
GSM
Tel
Faks : 0 (252) 316 42 80
E-Posta tugrul@rkhouses.com
Tüm hakları saklıdır © 2024